Online Advies

Jouw huid verbeteren doen we samen.

Huidverbetering is iets dat tijd vergt. Het is investeren in je leefstijl, voeding en je cosmetica. Wij zijn dan ook overtuigd dat een aankoop een overwogen keuze dient te zijn. Daarom is het van groot belang om je traject goed uit te stippelen en te blijven bijsturen. Om jou te helpen het juiste producten te kiezen met een bijpassend traject bieden wij Online Skin Coaching aan. Cosmetica producten kunnen pas een daadwerkelijk verschil maken wanneer de concentratie van werkzame stoffen in een product hoog genoeg is. Deze cosmetica wordt ook wel cosmeceuticals genoemd. Uiteraard is het met deze producten, meer dan bij gewone cosmetica, meer dan belangrijk te weten welke ingrediënten bij jou het verschil gaan maken. Zo kan een product op een gevoelige, vochtarme huid helpen in het reduceren van roodheid en de huid weerbaarder maken, terwijl het de huidproblemen bij een acnehuid juist kan verergeren. Ook kunnen producten tijdelijk juist voor droogheid, roodheid of schilfering zorgen. Hoe weet je waar je moet beginnen?

Wat houdt Online Skin Coaching in?

Wij werken online op dezelfde manier als in onze fysieke salon Beauté Naturelle. Je kunt te allen tijden met ons een Online Skin Coaching inplannen. Uiteraard ben je ook van harte welkom om de intake bij ons in de salon te doen. Wij nemen dan 30 minuten de tijd om via een video call naar jouw huid te kijken en een jouw wensen ten aanzien van huidverbetering in kaart te brengen. Ook brengen wij jouw huidige cosmetica gebruik, je voedingspatroon, je lifestyle en je eventuele medicatie in kaart. Zo kunnen wij adviseren hoe je je producten eventueel kunt aanvullen, vervangen of juist weglaten. Wanneer je een huidverbeteringstraject met ons bent ingegaan heb je altijd mogelijkheid tot advies en check-up's. Het liefst plannen wij, aan het begin van je traject, frequente een check-up in en worden deze, wanneer je een skincare routine hebt gevonden die voor jouw werkt, afgebouwd naar een keer per maand tot eens in de paar maanden om te kijken of de producten nog steeds werken of eventueel aangepast moeten worden. Wij vinden het heel fijn om regelmatig contact te hebben om te zien en te horen hoe het met je huid gaat, zodat wij doeltreffend kunnen bijsturen en samen met jou je huid zo gezond mogelijk maken.

Zijn er kosten aan verbonden?

Wanneer je een Online Skin Coaching bij ons inplant, betaal je eenmalig 20,- Deze wordt echter direct na jouw coaching gesprek omgezet in een waardebon die je bij elke bestelling kunt verzilveren. Zo delen wij onze expertise met jou en kunnen wij samen werken aan een huid die van binnen en van buiten gezond en in balans is.

Hoe boek ik?

Voor de online boekingen werken wij met onze salon agenda in Treatwell. Je boekt het online advies door op de onderstaande "boek nu"button te klikken. Je wordt gelijk doorverwezen naar onze Treatwell booking wiget. LET OP: Het kan zijn dat de agenda aangeeft dat wij gesloten zijn. Dit geldt alleen voor onze fysieke salon. De online afspraken kunnen gewoon doorgaan.

Kies in onze behandelmenu de optie: Online Advies. Vervolgens kies je een gewenst tijdstip, dat minimaal 24 uur in de toekomst ligt. Je rekent online af.

Je kunt de afspraak tot 24 uur van te voren kosteloos annuleren. Je betaalde bedrag wordt dan binnen 3 tot 5 werkdagen door Treatwell teruggestort. Binnen de 24 uur kun je de afspraak tot een uur van te voren kosteloos verplaatsen. Twijfel je of je een Online Skin Coaching nodig hebt? Neem dan contact met ons op.

Voorbereiding Advies Gesprek

Vooraf:

Stuur ons, voorafgaand aan het gesprek, een email een lijst van alle producten die je gebruikt. Voeg er desnoods foto's van de producten toe waar duidelijk het merk en de naam te zien is. LET OP: Doe dit uiterlijk 24 uur van te voren zodat wij de tijd hebben om ons op het gesprek voor te bereiden. Gebruik hiervoor het email adres: info@beautenaturelle.nl

Op de dag zelf:

1) Zorg er voor dat je een mobiele device (mobiele telefoon, tablet of laptop) bij de hand hebt met een goede camera zodat de huid scherp weergegeven wordt.

2) Zorg dat je op dit device beschikking hebt over een van de volgende Video Call opties:

- Whatsapp Video Call,

- FaceTime Vido Call,

- Zoom (link naar downloaden zoom...)

3) Ga ergens zitten waar voldoende licht is. (Liefst daglicht)

4) Wij bellen jou op het afgesproken tijdstip op voor jou online huidadvies.

5) Na ons gesprek ontvang je een tegoedbon twv 20 euro, die je kunt besteden voor producten, of gezichtsbehandelingen binnen About Skin en Beauté Naturelle.