Onze visie

About Skin is ontstaan uit enerzijds een vraag van onze klanten om ook online onze begeleiding te krijgen, en anderzijds uit onze eigen behoefte de kennis er ervaring die wij binnen Beauté Naturelle hebben opgebouwd, online met onze klanten te delen.

Onze huid is het grootste orgaan van ons lichaam. De huid is een letterlijke verbinding tussen de binnen en de buitenwereld. Een van de belangrijkste functies van de huid is de barrière functie. Hiermee beschermt onze huid ons tegen invloeden van buitenaf. Om de barrière functie goed te kunnen vervullen krijgt de opperhuid voedingsstoffen van diepere huidlagen. In ruil daarvoor geeft de opperhuid bescherming aan de diepere huidlagen zodat deze de stofwisselingsprocessen op gang kan houden. Een gezonde huid is dus een huid die van buitenaf genoeg bescherming biedt, en van binnenuit de stofwisselingsprocessen processen kan waarborgen. Om deze reden betekent werken met de huid, werken met het hele organisme. Van buitenaf willen wij, door middel van cosmetica, bescherming bieden voor invloeden van buitenaf, terwijl wij van binnenuit, door middel van lifestyle en voeding, genoeg voedingsstoffen blijven toevoeren naar de opperhuid. Alleen als dit tweerichtingsproces gewaarborgd blijft, is onze huid in balans en spreken wij van een mooie, gezonde huid.

Wij zien onze functie binnen About Skin en Beauté Naturelle als dat van een proces begeleider. Wij begeleiden onze klanten daar waar nodig om de processen van de huid te zo optimaal mogelijk te houden. Want als de functies van de huid in balans zijn, doet zij wat zij moet doen, en alleen dan ziet de huid er gezond en stralend uit.

Om je te kunnen ondersteunen waar nodig, bieden wij zowel fysiek als Online Huidadvies aan. Zo kunnen wij je adviseren, en kun jij het thuis toepassen.