Maria

Het is inmiddels 15 jaar geleden dat ik van mijn hobby mijn werk maakte en Beauté Naturelle heb opgericht. Het aanbieden van Online Skin Coaching bleef echter een idee en is pas met About Skin tot werkelijkheid geworden.

Naast de opleiding tot schoonheidsspecialiste heb ik een opleiding in de sport gevolgd en was ik ruim 10 jaar werkzaam geweest binnen de fitness branche. Naast deze praktische opleidingen heb ik Psychologie gestudeerd. Aan deze studie dank ik mijn analystische kijk op de ontwikkelingen binnen de cosmetica industrie. Ik bestudeer met veel passie onderzoeksliteratuur betreft de gezondheid van de huid en deel deze graag binnen Beauté Naturelle en About Skin met collega's en klanten.

Yvonne

In 2018 kwam ik bij Beauté Naturelle binnen voor een behandeling en de omgeving sprak mij zo aan dat ik vroeg of ik hier stage mocht lopen voor mijn schoonheidsspecialiste opleiding. Inmiddels zijn wij 3 jaar verder en heb ik mij binnen Beauté Naturelle kunnen ontwikkelen in het geven van behandelingen en heb ik veel kennis op kunnen doen over de huid. Maar hoe meer ik leer, des te meer besef ik dat dit een vakgebied is waarin je je eindeloos door kunt blijven ontwikkelen. Ik heb inmiddels mijn cursussen binnen IMAGE SKINCARE afgerond en ben elke dag gemotiveerd deze kennis in praktijk toe te passen. Wat ik het leukste vind aan huidverbetering? Dat het voor mensen ECHT het verschil maakt.

Anouk

Anouk is sinds 2015 werkzaam binnen Beauté Naturelle. Zij is als stagiaire binnengekomen en nooit meer weg gegaan.''Wat mij zo motiveert binnen Beauté Naturelle is de manier van werken. Wij zijn voornamelijk bezig met het verbeteren van de huid, dit is ook waar mijn interesse naar uit gaat. Ik heb altijd al het meest geleerd door het bestuderen van de theorie. Ondanks dat ik een praktisch beroep uitoefen ben ik van mening dat het zeer belangrijk is om te begrijpen wat je aan het doen bent.  Daarnaast vind ik het erg belangrijk om te blijven ontwikkelen, dit is iets waar alle ruimte voor is binnen Beauté Naturelle.  Ik heb hierdoor de afgelopen jaren ontzettend veel geleerd en vind het dan ook erg leuk om deze kennis te delen met mijn klanten en nu dus ook via het online advies bij About Skin!''