Online advies

€ 20,00

Beschrijving

Omdat het moeilijk is de juist producten te vinden voor je huid helpen wij jou graag verder door middel van een online productadvies.


Hoe werkt het?

Nadat de betaling is voldaan nemen wij contact met je op om een bel afspraak in te plannen. Indien mogelijk een videogesprek en anders willen we je vragen zo duidelijk mogelijke foto's van je huid te maken. In dit gesprek helpen we je een duidelijk beeld te vormen van jouw huid en hoe we die zouden kunnen verbeteren door middel van producten.

Na het gesprek ontvang je van ons het advies per mail, of het nou gaat om een volledige routine of een aanvulling op het huidige product gebruik thuis.


Kosten

De kosten van het advies bedragen €20,- welke verrekend worden bij overgang tot aankoop van één of meerdere producten. Je krijgt bij het advies een code toegestuurd die te gebruiken is in de webshop. Met deze code word de €20,- verrekend met de gekozen producten. Deze code is eenmaal te gebruiken.


NB: In het winkelwagentje zul je zien dat er verzendkosten worden toegevoegd aan je bestelling. Deze hoeven uiteraard niet betaald te worden, kies daarom voor de optie ''afhalen'' bij verzendopties.